Vorige Artikel 4 van 5 Volgende

Mini Zaaikit Giant Sequoia - Mammoetboom - Sequoiadendron giganteum

Kweek je eigen Giant Sequoia uit een zaadje!

Deze zaaikit bevat alles wat je nodig hebt om zelf een Giant Sequoia vanuit een zaadje te laten uitgroeien tot een schitterende boom. De iconische Californische staatsbomen de Coast Redwood (Kustmammoetboom, Sequoia sempervirens) en Giant Redwood (Mammoetboom, Giant Sequoia / Sequoiadendron giganteum), behoren tot ‘s werelds meest fantastische levende organismen en ze doen het goed op uiteenlopende locaties en klimaatzones waaronder die van Nederland en België.

Kweek nu je eigen Giant Sequoia of geef een zaaikit van deze iconische boom cadeau!

Over de Giant Sequoia, Mammoetboom

De Giant Sequoia is de grootste boom op aarde qua volume en het is tevens een van de oudst wordende boomsoorten. De Giant Sequoia is bekend onder meerdere namen zoals Giant Redwood, Sierra redwood, Bergmammoetboom en Sequoiadendron giganteum. De oudst bekende Giant Sequoia is 3500 jaar oud. 

De Giant Sequoia staat op de IUCN-lijst van bedreigde boomsoorten. Je helpt dus ook nog eens mee met het voortbestaan van deze soort. De gemiddelde groeisnelheid is 30 tot 60 centimeter per jaar. De snelle groei begint 5 tot 6 jaar nadat de Giant Sequoia zaailing op een goede plek in de volle grond is gezet.

Over de RedwoodKing zaaikits, met 100% kiemgarantie:

  • Deze groeikit bevat echt alles wat je nodig hebt om zelf deze bijzondere Giant Sequoia vanuit een zaadje te laten uitgroeien tot de grootste boom qua volume op aarde: zaadjes, groeimedium, perliet, een mini broeikasje en gedetailleerde instructies die je stap voor stap helpen van koude stratificatie tot ontkiemen, groeien en verpotten.
  • De gedetailleerde zaai-instructies zijn in het Nederlands.
  • Mocht je tegen problemen aanlopen tijdens het kweken van je boom dan verzoeken we je direct contact op te nemen met ons.
  • 100% kiemgarantie – mochten onverhoopt geen van je zaadjes uitkomen, dan sturen we je tegen een verzendvergoeding van 2,50 gratis vervangende zaadjes.

Leuk, fascinerend en leerzaam – geweldig voor kinderen, volwassenen, amateurs en professionals.  Een universeel symbool van het leven, nieuw begin, toekomst, verleden, zingeving en schoonheid.

Een geweldig cadeau.

Webshop keurmerk

© 2019 - 2021 Redwoodking | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel