Vorige Artikel 4 van 6 Volgende

Voedingsstof voor het planten van je Sequoia of Redwood in een pot

Dit zakje voedingsstoffen (meststoffen) is speciaal voor Giant Sequoia boompjes en Coastal Redwood boompjes die in een pot worden geplant:
Als een zaailing in een grotere pot wordt gezet is het van belang dat de juiste potgrond wordt gebruikt. Bij onze zaaikits zit een zakje grond waar de benodigde voedingsstoffen voor de eerste periode door zitten. In de instructies die bij onze jonge bomen zitten staat welke grond geschikt is. Naast de juiste grond is allereerst water en zonlicht nodig. Maar ook de juiste voedingstoffen zijn van belang voor een succesvolle groei.

De inhoud kunstmest met langzaam vrijkomende voedingsstoffen meng je eenvoudig door de potgrond voor je de zaailing plant in zijn pot.

De zakjes bevatten zo'n 40 gram voedingsstoffen welke gedurende zo'n 12 maanden langzaam worden afgegeven zodat de zaailing alle voeding krijgt die hij nodig heeft.

Zodra je deze korrels door de grond hebt gemengd begint te afgifte van de voedingsstoffen. Dus meng de korrels pas door de grond als je de zaailing daadwerkelijk in deze grond gaat zetten.

Per 10 liter potgrond adviseren we 40 gram  van deze speciale voedingsstoffen door de potgrond te mengen. Meng niet te veel voedingsstoffen door de potgrond. 

Deze voedigsstoffen helpen je zaailing zich sneller en gezond te ontwikkelen.

Webshop keurmerk

© 2019 - 2021 Redwoodking | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel