Zaadjes en Voeding

Speciale meststof voor Giant Sequoia boompjes en Coastal Redwood boompjes in een pot:
Als een zaailing in een grotere pot wordt gezet is het van belang dat de juiste potgrond wordt gebruikt. Bij onze zaaikits zit een zakje grond en bij onze jonge bomen staat in de instructies welke grond geschikt is. Naast de juiste grond is natuurlijk ook water en zonlicht nodig. Ook de juiste voeding is van belang voor een succesvolle groei. We hebben in ons assortiment nu ook zakjes met de geschikte voedingsstoffen. De inhoud meng je eenvoudig door de potgrond voor je de zaailing plant in zijn pot. De zakjes bevatten zo'n 40 gram kunstmest welke gedurende  zo'n 12 maanden langzaam de geschikte voedingsstoggen afgeeft zodat de zaailing alle voeding krijgt die hij nodig heeft. 40 gram is nodig per 10 liter potgrond.

Speciale meststof voor Giant Sequoia bomen en Coastal Redwood bomen die in de volle grond worden gezet:
Binnenkort beginnen we ook met de levering van zakjes voeding die kunnen worden gebruikt bij het uitplanten van je jonge Giant Sequoia boom of Coastal Redwood boom in de volle grond. Je strooit deze voedingsstoffen rond de wortelkluit bij het ingraven. Deze speciale langzame meststoffen geven gedurende zo'n 16 maanden voedingsstoffen af.

Giant Sequoia, Coastal Redwood en Metasequoia zaad:
Om zonder een van onze zaaikits jonge Giant Sequoia bomen (Sequoiadendron giganteum), jonge Coastal Redwood bomen (Sequoia sempervirens) of jonge Metasequoia bomen (Metasequoia glyptostroboides) te kweken kun je ook alleen een zakje met zaadjes kopen.

Webshop keurmerk

© 2019 - 2021 Redwoodking | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel