15-04-2020, update 28-4-2020 & 8-6-2020: We nemen weer orders aan voor Nederland, België , Frankrijk en Duitsland. We verzenden alle orders één keer per week op maandagen.

Goed nieuws: we nemen weer orders aan. Sinds 14 maart j.l. hadden we vanwege het corona virus besloten geen orders meer aan te nemen. Vanaf woensdag 15 april starten gaan we weer orders aannemen voor Nederland en Duitsland. Op 28 april zijn we ook weer gestart met leveringen aan België en Engeland. Op 8 juni zijn we weer gestart me de leveringen aan Frankrijk, Oostenrijk en Luxemburg. We versturen alle bestellingen van de voorliggende week op de eerste werkdag van de week, dus meestal op maandag.

Dus de verzending van alle orders wordt één keer per week, op maandag gedaan. Alle bestellingen die zijn ontvangen vanaf de voorgaande maandag tot en met de voorliggende zondag worden dan ingepakt en verzonden.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer we weer orders uit andere landen aannemen en wanneer we weer elke werkdag orders gaan verzenden, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief (je kunt je ook eenvoudig afmelden als je deze niet meer wilt ontvangen).

Uitzonderingen:

  • Maandag 27 april is Koningsdag, dus bestellingen van de voorliggende week worden dinsdag die week verzonden.
  • Maandag 1 juni is een nationale feestdag, dus bestellingen van de voorliggende week worden die week op dinsdag verzonden.

Webshop keurmerk

© 2019 - 2021 Redwoodking | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel