Een Sequoia als herdenkingsboom

De Giant Sequoia en Coastal Redwood zijn mooie herdenkingsbomen voor zowel vreugdevolle of verdrietige / betreurenswaardige gebeurtenis. Een herdenkingsboom wordt ook wel herinneringsboom, nagedachtenisboom of gedenkboom genoemd. De door de Giant Seqioia en Coastal Redwood te bereiken leeftijd, hoogte en grootte onderstrepen een blijvende en indrukwekkende herinnering.

Een vreugdevolle gebeurtenis zoals de geboorte van een kind (geboorteboom), een verloving (verlovingsboom), een huwelijk (huwelijksboom), het bereiken van een bijzondere leeftijd (bijvoorbeeld 18, 21, 50 of 100 jaar) of de aankoop van een eigen woning (woningboom) zijn gedenkenswaardige gebeurtenissen die met het planten van een jonge boom of het starten met het kweken van een van deze bomen uit een zaadje kunnen worden gevierd.

Een verdrietige gebeurtenis is het overlijden van een dierbaar iemand. Het hebben van een herdenkingsboom symboliseert nieuw leven en is een plek ter nagedachtenis die men kan bezoeken.

Je kunt ervoor kiezen een plaquette bij de boom te zetten zodat de herinnering door de jaren heen met anderen gedeeld wordt.

Door het planten of zelf vanuit een zaadje kweken van een Giant Seqioia of Coastal Redwood als herinneringsboom blijft de herdenking in leven en zal waarschijnlijk vele generaties doorleven. De Giant Sequoia en Coastal Redwood zijn mooie bomen met een rood-bruine bast en ze zijn wintergroen.

 

 

Webshop keurmerk

© 2019 - 2021 Redwoodking | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel