Een bijzonder relatiegeschenk of cadeau

Zaaikit Coastal RedwoodJonge Giant Sequoia boomGeef een Giant Sequoia of Coastal Redwood zaaikit of een jonge boom als relatiegeschenk of cadeau. Een bijzonder duurzaam geschenk dat gelijktijdig beide betekenissen van duurzaam in zich heeft namelijk goed voor de omgeving en voor de lange termijn. Een zaaikit of jonge boom als relatiegeschenk of cadeau staat voor onder andere groei, voor de lange termijn, goed voor de leefomgeving en robuustheid. Een mooi en betekenisvol geschenk. Het is ook nog eens een "groen" cadeau.

Als relatiegeschenk kan ook een spelelement ingevoerd worden door bijvoorbeeld de groei jaarlijks bij te houden en jaarlijks een "winnaar" te bepalen op basis van bijvoorbeeld de hoogte en/of stamomtrek van de Giant Sequoia of Costal Redwood zaailingen. Daarmee wordt een extra verbindend element toegevoegd.

De zaaikits en jonge bomen kunnen voorzien worden van een persoonlijke boodschap en bij grotere aantallen kan ook de verpakking gepersonaliseerd worden. De geschenken kunnen indien gewenst ook door ons verzonden worden aan alle relaties. Bij grotere aantallen moet rekening worden gehouden met enkele weken productie/levertijd.

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden van de personalisatie, de productie-levertijd en prijs, neem dan contact met ons op. Klik hier voor onze contactgegevens.

 

Webshop keurmerk

© 2019 - 2021 Redwoodking | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel